geh
  • Start
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
    Kars mobileMeny
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
Kontakt
 
 

Välj produktkategori

Bakmixer Mjöl Pannkakor, Plättar & Raggmunk Pasta

Mjöl

Mjöl framställs oftast av malen säd, vanligtvis vete- och rågmjöl som tillverkas i kvarnar och används till bakning, redningar, pasta och stuvningar. Grovt mjöl innehåller mycket kostfiber. Vi har delat in våra mjöler i Ekologiska, Vetemjöl, Kli och Kross, Råg- och kornmjöl samt övriga mjöler innehållande olika blandningar.

  • Ekologiskt mjöl
  • Kli & kross
  • Rågmjöl
  • Vetemjöl
  • Övrigt mjöl

Pizzamjöl

Dinkelmjöl Fullkorn

Dinkelmjöl Siktat

Durumvetemjöl

Eko Grahamsmjöl

Eko Grovmalt Rågmjöl

Eko Vetemjöl

Eko Vetemjöl Special

Finmalt Rågmjöl – från svenska åkrar

Grahamsmjöl - från svenska åkrar

Grovmalt Rågmjöl – från svenska åkrar

Havrekli

Idealmjöl

Kakmjöl med bakpulver - från svenska åkrar

Kornmjöl

Kruskakli

Kärnvetemjöl med fullkorn - från svenska åkrar

Lantbrödsmjöl 4 sädesslag

Rågkross

Rågsikt - från svenska åkrar

Vetekli

Vetekross

Vetemjöl av fint kärnvete – från svenska åkrar

Vetemjöl special - från svenska åkrar

Vetemjöl Special Fullkorn

Länkar

Om Kungsörnen

Konsumentkontakt

Lantmännen Cerealia  |  S:t Göransgatan 160 A, Box 30192, 104 25 Stockholm  |  Integritetspolicy   |   Cookie Policy   |   Manage Cookies