Ett mjöl som är malt av Durumvete, som är ett hårt veteslag med extra starkt protein. Används för bakning av hemgjord färskpasta och som inblandningsmjöl vid bakning av matbröd. Ger fina sydländska matbröd med gult, matigt inkråm och spröd, smakrik skorpa. Ett bra mjöl till italienska brödsorter, såsom Focaccia och Ciabatta
Siktat durumvetemjöl
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
Energi | kJ | 1450 |
Energi | kcal | 340 |
Fett | g | 2 |
- varav mättat fett | g | <0,4 |
Kolhydrat | g | 66 |
- varav sockerarter | g | <0,3 |
Fiber | g | 4,4 |
Protein | g | 12 |
Salt | g | 0 |