fråga ossreklamera

Hur kan vi hjälpa dig? Besök gärna vårt kundforum , snabbaste sättet att ställa din fråga och få den besvarad. Dina synpunkter och tips är mycket viktiga för oss, tack på förhand!

Konsumentkontakt

Telefon: 020-84 84 84
Måndag till fredag 09:00-11:30.

Mejl: kungsornen@lantmannen.com

 

Sponsring

Du kan läsa mer om vår syn på sponsring i vår sponsringspolicy.

 

Foodservice

Kontaktinformation och vår hemsida för foodservice hittar du via https://www.lantmannencerealia.se/

Press

För frågor om Lantmännen Cerealia, vänligen kontakta Emelie Bontesse de Filippis, Kommunikationschef. Emelie nås på 010-556 98 21 eller emelie.bontesse@lantmannen.com.

 

Lantmännen Cerealia

Telefonnr växel: 010-556 22 00

Besöksadress 

S:t Göransgatan 160 A
Box 30192, 104 25 Stockholm

 

Om Lantmännen och Lantmännen Cerealia

Kungsörnen är en del av företaget Lantmännen Cerealia som utvecklar, tillverkar och marknadsför framförallt spannmålsbaserade produkter under välkända och älskade varumärken som AXA, Kungsörnen, Start, Gyllenhammars, Gooh, GoGreen, Finn Crisp, Sopps, Amo, Kornkammeret och Regal. Sortimentet består framförallt av frukostprodukter, mjöl, mjölmixer, pasta, pannkakor, bönor/linser och färdigrätter som säljs bland annat genom dagligvaruhandeln i Norden. Lantmännen Cerealia ingår i Division Livsmedel som är en av Lantmännen-koncernens fem divisioner.
 
Om Lantmännen 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på https://www.lantmannen.se/