Grahamsmjöl - från svenska åkrar

Det här mjölet är grovmalt på svenskt höstvete i vår Malmökvarn. Grahamsmjöl är en fullkornsprodukt som passar bra till grövre brödtyper såsom skorpor ooh knäckebröd. För att få ett luftigare bröd kan du förändra bakförmågan genom att blanda i Vetemjöl Special. Smaklig spis!

Genom att välja att baka med detta mjöl märkt med Klimat & Natur, så bidrar du till att Lantmännen kan odla mer spannmål med hållbara metoder*.

Och medan du fokuserar på bakningen, fortsätter Lantmännen att utveckla odlingsprogrammet för att ytterligare minska klimatpåverkan och gynna den biologiska mångfalden. Vill du veta mer om Klimat & Natur och dess åtgärder på gården, läs mer på lantmannen.se/klimat-natur.

*30% lägre klimatpåverkan. Ungefärlig CO2e-besparing för höstvete, jämfört med genomsnittlig svensk odling 2015. Åtgärderna för sänkt klimatpåverkan och ökad biologisk mångfald kontrakteras enligt så kallad massbalansprincip.

Innehållsdeklaration

Grahamsmjöl av vete. 100% fullkorn.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Nettovikt

1,5 KG

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ1400
Energi kcal330
Fett g2,2
- varav mättat fett g0,5
Kolhydrat g61
- varav sockerarter g0,6
Fiber g11
Protein g11
Salt g0