Grahamsmjöl - från svenska åkrar

Det här mjölet är grovmalt på svenskt höstvete i vår Malmökvarn. Grahamsmjöl är en fullkornsprodukt som passar bra till grövre brödtyper såsom skorpor ooh knäckebröd. För att få ett luftigare bröd kan du förändra bakförmågan genom att blanda i Vetemjöl Special. Smaklig spis!

Genom att välja att baka med detta mjöl, odlat med 30% lägre klimatpåverkan*, bidrar du till att Lantmännen kan odla mer spannmål med hållbara metoder.

Och medan du fokuserar på bakningen, fortsätter Lantmännen att utveckla odlingsprogrammet för att ytterligare minska klimatpåverkan och gynna den biologiska mångfalden. Vill du veta mer om Klimat & Natur och dess åtgärder på gården, läs mer på lantmannen.se/klimat-natur.

*Ungefärlig CO2e-besparing för höstvete, jämfört med genomsnittlig svensk odling 2015

Innehållsdeklaration

Grahamsmjöl av vete. 100% fullkorn.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Nettovikt

1,5 KG

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ1400
Energi kcal330
Fett g2,2
- varav mättat fett g0,5
Kolhydrat g61
- varav sockerarter g0,6
Fiber g11
Protein g11
Salt g0