Det här mjölet är grovmalt på svenskt höstvete i vår Malmökvarn. Grahamsmjöl är en fullkornsprodukt som passar bra till grövre brödtyper såsom skorpor ooh knäckebröd. För att få ett luftigare bröd kan du förändra bakförmågan genom att blanda i Vetemjöl Special. Smaklig spis!
Genom att välja att baka med detta mjöl märkt med Klimat & Natur, så bidrar du till att Lantmännen kan odla mer spannmål med hållbara metoder*.
Och medan du fokuserar på bakningen, fortsätter Lantmännen att utveckla odlingsprogrammet för att ytterligare minska klimatpåverkan och gynna den biologiska mångfalden. Vill du veta mer om Klimat & Natur och dess åtgärder på gården, läs mer på lantmannen.se/klimat-natur.
*45% lägre klimatpåverkan. Ungefärlig CO2e-besparing för höstvete, jämfört med genomsnittlig svensk odling 2015. Åtgärderna för sänkt klimatpåverkan och ökad biologisk mångfald kontrakteras enligt så kallad massbalansprincip.
Grahamsmjöl av vete. 100% fullkorn.
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
| Energi | kJ | 1393 |
| Energi | kcal | 333 |
| Fett | g | 2,2 |
| - varav mättat fett | g | 0,5 |
| Kolhydrat | g | 61 |
| - varav sockerarter | g | 0,6 |
| Fiber | g | 11 |
| Protein | g | 11 |
| Salt | g | 0 |