geh
  • Start
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
    Kars mobileMeny
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
Kontakt
 
 

Välj receptkategori

Bröd Bullar & Vetebröd Enkla bakrecept Julrecept Kakor & bakverk Matpaj Pannkakor Pasta Pizza Roliga recept för barn Scones Sockerkaka Tårta & Finpaj Våfflor

Surdegsbröd

Surdeg - samlat på en plats! Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, får växa i en blandning av mjöl och vatten. Då bildas mjölksyra och ättiksyra som ger syrlig smak på brödet. Surdeg gör även brödet mer hållbart. Läs mer om hur du sätter en surdeg.

Surdegsbröd från Kungsörnen bakmix

Surdegsbröd från Kungsörnen bakmix

När du en gång bakat surdegsbröd är det svårt att gå tillbaka, brödet bir underbart saftigt och hållbart.

Rustikt bröd med vetesurdeg

Rustikt bröd med vetesurdeg

Tips! Förvärm gärna en plåt och baka av bröden på den så får du en frasigare skorpa. Du kan även sätta in en kopp m...

Rågsurdeg - grundrecept

Rågsurdeg - grundrecept

Testa att göra en egen surdegsgrund som kan användas för att baka härliga surdegsbröd. Surdegsgrunden tar några dagar på sig ...

Soligt morotsbröd

Soligt morotsbröd

Ett härligt morotsbröd, bakat på rågsurdeg. Surdeg bildas när jäst och mjölksyrabakterier, som finns naturligt i spannmål, få...

Surdegsbröd

Surdegsbröd

Ett surdegsbröd som passar till alla tillfällen!

Vetesurdeg

Vetesurdeg

Recept på vetesurdegsgrund, som används för att baka surdegsbröd. Surdegsgrunden tar några dagar att göra, men ger ett fantas...

Länkar

Om Kungsörnen

Konsumentkontakt

Lantmännen Cerealia  |  S:t Göransgatan 160 A, Box 30192, 104 25 Stockholm  |  Integritetspolicy   |   Cookie Policy   |   Manage Cookies