geh
  • Start
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
    Kars mobileMeny
  • Recept
  • Produkter
  • Tips & Tricks
  • Kontakt
Kontakt
 
 

Välj receptkategori

Bröd Bullar & Vetebröd Enkla bakrecept Julrecept Kakor & bakverk Matpaj Pannkakor Pasta Pizza Roliga recept för barn Scones Sockerkaka Tårta & Finpaj Våfflor

Semlor

Sedan början av 1900-talet har vi i Sverige ätit våra klassiska semlor med smak av kardemumma och mandelmassa. Visste du att den fluffiga vetebullen med vispgrädde har sitt ursprung i hetväggen redan från 1700-talet? Välj bland klassiker eller våra nordiska grannars motsvarighet.

Danska mini-fastelavnsboller

Danska mini-fastelavnsboller

Testa att baka våra danska grannars version av semlor. Danska mini-fastelavnsboller är färggladare än våra svenska semlo...

Klassiska semlor

Klassiska semlor

Saftiga och goda semlor som går enkelt och snabbt att baka. Godast är de när bullen är ljummen och grädden är kall. Ett tips ...

Norska mini-fastelavnsboller

Norska mini-fastelavnsboller

Bjud på läckra norska mini-fastelavnsboller med härlig fyllning av vispgrädde och hallon på fettisdagen!

Semmelkladdkaka

Semmelkladdkaka

Den här kakan med härlig kardemumma- och mandelsmak går fort att baka och gör det enkelt att kunna njuta av smaken av semla, ...

Semmelwrap

Semmelwrap

Tössebageriets tolkning av den klassiska semlan spred sig som en löpeld på sociala medier och blev snabbt populär tack vara d...

Svenska mini-semlor

Svenska mini-semlor

Klassiska svenska semlor med smak av kardemumma och mandelmassa. Baka semlorna i miniformat och njut på fettisdagen!

Länkar

Om Kungsörnen

Konsumentkontakt

Lantmännen Cerealia  |  S:t Göransgatan 160 A, Box 30192, 104 25 Stockholm  |  Integritetspolicy   |   Cookie Policy   |   Manage Cookies