Ingredienser
10-12 stycken
Cupcakes med choklad:
Topping med choklad och rostad mandel:
Strössel:
1. Cupcakes: Vispa ägg och strösocker poröst och luftigt.
2. Blanda i smält smör och mjölk i smeten.
3. Blanda försiktigt ner övriga ingredienser.
4. Värm ugnen til 175˚C.
5. Sätt minipappersformar i miniplåtform. Klicka i smet ca 2/3 av formen. Grädda i 10 - 12 min.
6. Topping: Grovhacka hela mandlar och rosta i ugnen på 200˚C. Låt svalna.
7. Vispa Cream cheese, smör, florsocker och kakao fluffigt. Blanda i de grovhackade, rostade mandlarna.
8. Krossa START! O´boy i mortel (eller hacka med en kniv).
9. Bre (eller spritsa) på krämen ovanpå cupcakesen. Använd START! O´boy som strössel ovanpå krämen.