Ingredienser

10-12 stycken

Cupcakes med choklad:

Choklad- och hallontopping:

  • 50 g Philadelphiaost Marabou
  • 30 g smör (rumsvarmt)
  • 3 dl florsocker
  • 1 msk hallonsylt

Mini-cupcakes med choklad- och hallontopping

Recept på chokladcupcakes i miniatyr med en härlig topping av mjölkchoklad och hallon.

Så här tillagar du receptet (30 minuter):

1. Cupcakes: Vispa ägg och strösocker poröst och luftigt.

2. Blanda i smält smör och mjölk i smeten.

3. Blanda försiktigt ner övriga ingredienser.

4. Värm ugnen til 175˚C.

5. Sätt minipappersformar i miniplåtform. Klicka i smet ca 2/3 av formen. Grädda i 10 - 12 min. 

6. Topping: Vispa Piladelphiaost, smör och florsocker fluffigt. Rör försiktigt ner hallonsylten utan att blanda in den för mycket. Spritsa eller bre ut frostingen på cupcakesen.