Ingredienser
1 kaka, ca 10 bitar
Kladdkaka
Fudgetäcke
Topping
Till servering
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i en kastrull.
3. Rör ner ägg och socker och blanda väl. Blanda sedan samman alla ingredienser till kladdkakan i en skål.
4. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten av en springform, ca 20 cm i diameter. Smöra insidan av kanterna. Häll smeten i formen.
5. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 20-25 min, eller till den satt sig men fortfarande är kladdig i mitten. Låt svalna något.
6. Hacka chokladen. Koka upp grädde, socker sirap, choklad och salt i en kastrull. Låt koka ca 15 min, eller tills smeten tjocknar. Tag av kastrullen från värmen och rör ner smöret.
7. Häll fudgen över kakan. Låt svalna och ställ sedan kakan i kylen så att fudgen stelnar.
8. Hacka nötterna lätt och strö dem och marshmallows över kakan. Garnera med citronmelissblad.
9. Vispa grädden lätt och servera till kakan.