Ingredienser
48 Pepparkakscupcakes
Färskoststopping med lingon:
Honung- och kaneltopping:
1. Värm ugnen till 175°C. Placera ut små muffinsformar på en plåt.
2. Häll paketets innehåll i en skål. Tillsätt 2 dl vatten och 1 1⁄2 dl frysta lingon.
3. Vispa till en jämn smet, för hand eller med elvisp, ca 1 minut.
4. Fyll smeten i muffinsformar upp till 2∕3. Grädda mitt i ugnen i 175 °C, ca 15 min.
5. Färskoststopping med lingon: Vispa 200 g färskost, 2 dl florsocker och 1 msk rumsvarmt smör med en elvisp. Spritsa eller bred frostingen över cupcakesen när de svalnat. Dekorera med lingon.
6. Honung- och kaneltopping: Vispa 7 1⁄2 dl florsocker, 200 g rumsvarmt smör, 1⁄2 matsked acacia honung och 1⁄4 tsk kanel med en elvisp. Spritsa eller bred frostingen över cupcakesen när de har svalnat helt. Pudra med kanel.