Ingredienser

4 portioner

  • 340 g (ca 9 dl) Kungsörnen Fullkornspasta Fusilli
  • 300 g korv
  • 1 rödlök
  • Ca 100 g färska champinjoner
  • 2 små paprikor (gul och röd)
  • 1 tsk rapsolja
  • 1–2 msk balsamvinäger
  • Salt, svartpeppar
  • 20 st svarta oliver

Kall sås

  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1–2 msk stark, söt senap
  • Salt, svartpeppar

Pasta med korv, olivwok och kall senapssås

Härliga smaker, snabbt att laga, allt i samma panna! Här varvar vi pasta med korv, rödlök, champinjoner och paprika. Välj efter eget tycke och smak!

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Blanda ingredienserna till såsen och ställ den kallt.
2. Skär korven i slantar. Dela lök och svamp i klyftor och skär paprikan i bitar. Stek korven i olja i het panna några minuter. Blanda i lök, champinjoner och paprika och stek ytterligare några minuter.
3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
4. Tillsätt den nykokta pastan, vinäger och oliver. Smaka av med salt och peppar. Servera med senapssåsen.