Ingredienser

4 portioner

  • 340 g Kungsörnen Svensk Spaghetti
  • 4 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 2 msk ljus balsamvinäger
  • Finhackad röd chili
  • En nypa salt, socker och svartpeppar
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • en knippe hackad persilja
  • 200 g skalade räkor

Chili- och vitlöksmarinerad pasta med halstrade räkor

Vitlöksdoftande räkor och marinerad spaghetti i en härlig kombination, snabbt och enkelt.

Så här tillagar du receptet (15 minuter ):

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Blanda den nykokt med en marinad av olivolja, vatten, ljus balsamvinäger, finhackad röd chili. Tillsätt salt, socker och svartpeppar.

3. Fräs en vitlöksklyfta i smör tillsammans med räkor och hackad persilja. Blanda räkorna med den marinerade pastan.