Ingredienser
2 vuxna och 3 barn
Vuxentwist på slutet:
1. Börja barnvarianten så här: Skala och riv löken fint. Blanda ägg, ströbröd, mjölk, salt och peppar i en bunke. Låt svälla några minuter. Tillsätt lök och nötfärs och blanda ordentligt. Rulla till köttbullar. Hetta upp smör eller olja i en stekpanna på medelvärme och stek köttbullarna gyllene runt om, tills de är genomstekta. Salta och peppra.
2. Koka spaghettin. Häll av vattnet och lägg i en klick smör, håll varmt.
3. Värm tomatsåsen. Servera spaghettin med köttbullarna, tomatsåsen, oliver och babyspenat.
4. Vuxentwist på slutet: Ta undan hälften av den kokta spaghettin, köttbullarna och tomatsåsen från receptet ovan.
5. Värm tomatsåsen och lägg i köttbullarna. Blanda i spaghettin och vänd runt. Toppa pastan med parmesan, ruccola och oliver. Extra gott blir det med lite olivolja och svartpeppar också.