Ingredienser

5 fyllda dubbelkakor

Cookies

Smörkräm med vit choklad

  • 100 g smör eller margarin
  • 1 dl florsocker
  • 50 g vit choklad

Chocolate Chip Cookies med smörkräm med vit choklad

Vad är bättre än en Chocolate Chip Cookie? Jo, smörkräm med smak av vit choklad som fyllning mellan två cookies! Använd vår Dark Chocolate Chip Cookies-mix så är kakorna klara på 20 minuter.

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Cookies: Blanda mixen med 75 g smält avsvalnat smör och 1,5 matsked vatten, ordentligt med en slickepott.

2. Forma sen runda bollar med händerna. Det blir ca 10 st bollar.

3. Placera ut 5 bollar på varje plåt med bakplåtspapper. Lägg bollarna med de synliga chokladbitarna uppåt, då kommer chokladbitarna synas ordentligt när kakorna är gräddade. Grädda mitt i ugnen, 175°C (över & undervärme) i ca 10-12 min beroende på ugn.

4. Låt svalna helt på plåten, då de är väldigt mjuka när man tar ut dem. Förvara gärna i kylskåp för att behålla kakorna sega och mjuka.

5. Vispa 100 g rumstempererat smör med 1 dl florsocker tills det är vitt och fluffigt. Smält 50 g vit choklad och tillsätt, vispa sedan till en jämn smörkräm.

6. Bred på krämen på kakorna och lägg ihop 2 och 2.