Ingredienser

4 portioner

  • 450 g Kungsörnen Linspasta Fusilli
  • 1 förp (380 g) GoGreen Svenskodlade färdigkokta svarta bönor
  • ½ förp (150 g) GoGreen Ekologiska Majskorn
  • 100 g sugarsnaps
  • 2 st morötter
  • 3 stjälkar vårlök
  • 1 st chili
  • GoGreen Sk
  • Skiva rödlök och lägg i vatten, ättika och socker. Koka upp och dra sedan av värmen. Låt dra i 10 min.
  • Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Hacka och riv grönsakerna.
  • Lägg upp pastan, bönorna och grönsakerna i små högar i fyra skålar. Toppa med koriander, tunt skuren chili, sesamfrön och picklad rödlök.
  • Servera med en klick färdigköpt Srirachamajonnäs.
  • alat sesamfrö
  • 1 kruka koriander
  • Srirachamajonnäs

Picklad rödlök:

  • 2 st rödlökar
  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten

Asiatisk pastabowl

Gör en riktig hälsobowl med linspasta, bönor och fräscha grönsaker. Som en riktigt god pastasallad, men snyggare!

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

  1. Skiva rödlök och lägg i vatten, ättika och socker. Koka upp och dra sedan av värmen. Låt dra i 10 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Hacka och riv grönsakerna.
  3. Lägg upp pastan, bönorna och grönsakerna i små högar i fyra skålar. Toppa med koriander, tunt skuren chili, sesamfrön och picklad rödlök.
  4. Servera med en klick färdigköpt Srirachamajonnäs.