Bjud på färgglad Pippi-pasta med färsk spenat, körsbärstomater och härliga guldklimpar av fiskpinnar!
Så här tillagar du receptet
(20 minuter):
Pastan:
Koka spaghettin enligt anvisningen på förpackningen.
Värm fiskpinnarna i en form i ungen, 10-12 minuter i 225 grader.
Dela körsbärstomaterna.
Hacka lök och fräs i lite smör tills den blir mjuk och får en ljusbrun ton. Vänd ner spenaten. Låt småfräsa med en klick smör. Smaka av med salt och peppar.
Låt pastan rinna av och blanda med spenat- och lökblandningen.
Vänd ner tomaterna.
Gremolatan:
Finhacka persilja.
Borsta och skölj citronen noga och riv enbart det gula på skalet.
Blanda rivet citronskal med persilja, pressad vitlök och oljan i en mixer.
Servera fiskpinnarna med pastan och klicka på lite gremolata.