Härligt sega Chocolate Chip Cookies proppfulla med smak och 20% mörk choklad! En förpackning ger 10 cookies.
Dessa Chocolate Chip Cookies är lika enkla att baka som att tycka om. Inga krångliga recept - addera bara vatten och smör. Smidigt, enkelt och otroligt gott!
Gör såhär (10 cookies):
1. Blanda mixen med 75 g smält avsvalnat smör och 0,5 msk vatten ordentligt med en slickepott. Justera med 0,5 msk vatten om smeten känns lite för torr.
2. Forma sen runda bollar med händerna. Det blir ca 10 st bollar.
3. Placera ut 5 bollar på varje plåt med bakplåtspapper. Lägg bollarna med de synliga chokladbitarna uppåt, då kommer chokladbitarna synas ordentligt när kakorna är gräddade. Grädda mitt i ugnen, 175°C (över & undervärme) i ca 10-12 min beroende på ugn.
4. Låt svalna helt på plåten, då de är väldigt mjuka när man tar ut dem. Förvara gärna i kylskåp för att behålla kakorna sega och mjuka.
Socker, vetemjöl, mörk choklad 20% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin)), äggpulver, bakpulver (natriumbikarbonat), vetestärkelse, salt, potatisstärkelse, vaniljarom, vetemaltmjöl.
Energi | kJ | 2049 |
Energi | kcal | 486 |
Fett | g | 23 |
- varav mättat fett | g | 14 |
Kolhydrat | g | 64 |
- varav sockerarter | g | 43 |
Protein | g | 4,9 |
Salt | g | 1,1 |