Chocolate Chip Cookies

Härligt sega Chocolate Chip Cookies proppfulla med smak och 20% mörk choklad! En förpackning ger 10 cookies.

Dessa Chocolate Chip Cookies är lika enkla att baka som att tycka om. Inga krångliga recept - addera bara vatten och smör. Smidigt, enkelt och otroligt gott!

Gör såhär (10 cookies):

1. Blanda mixen med 75 g smält avsvalnat smör och 0,5 msk (justera med 0,5 msk vatten om smeten känns lite för torr) vatten, ordentligt med en slickepott. 

2. Forma sen runda bollar med händerna. Det blir ca 10 st bollar.

3. Placera ut 5 bollar på varje plåt med bakplåtspapper. Lägg bollarna med de synliga chokladbitarna uppåt, då kommer chokladbitarna synas ordentligt när kakorna är gräddade. Grädda mitt i ugnen, 175°C (över & undervärme) i ca 10-12 min beroende på ugn.

4. Låt svalna helt på plåten, då de är väldigt mjuka när man tar ut dem. Förvara gärna i kylskåp för att behålla kakorna sega och mjuka.

Innehållsdeklaration

Socker, vetemjöl, mörk choklad 20% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin)), äggpulver, bakpulver (natriumbikarbonat), vetestärkelse, salt, potatisstärkelse, vaniljarom, vetemaltmjöl.

Nettovikt

300 g

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ2049
Energi kcal486
Fett g23
- varav mättat fett g14
Kolhydrat g64
- varav sockerarter g43
Protein g4,9
Salt g1,1