Kornmjöl

Kornmjöl

Ett mjöl av korn, som används som inblandningsmjöl vid bakning av matbröd, men också till gröt och Pitepalt. Nyckelhålsmärkt (rikt på fibrer).

Innehållsdeklaration

Kornmjöl.


Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Nettovikt

1,5 kg

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ1450
Energi kcal350
Fett g2,5
- varav mättat fett g0,5
Kolhydrat g66
- varav sockerarter g1
Fiber g8
Protein g11
Salt g0
Tiamin B₁ mg0,33
Niacin mg7,9
Vitamin B₆ mg0,33
Fosfor mg250
Magnesium mg90
Järn mg3,5
Zink mg2,4