Grekiskt Lantbröd

Vår bästa mjölblandning för ett ljust och luftigt bröd. Utmärkt även till frallor.

Det här grekiska lantbrödet är ljust och luftigt samtidigt som råg, malt och surdeg ger det fyllighet och en lätt sprucken skorpa. Speciellt om du slänger in 1 dl vatten på ugnsbotten när du gräddar brödet.

Innehållsdeklaration

Vetemjöl, siktat rågmjöl, surdegspulver av råg (0,7 %), maltmjöl av korn.

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Nettovikt

1 kg

Näringsvärden (per 100 g)

EnergikJ1429
Energikcal342
Fettg1,6
- varav mättat fettg0,4
Kolhydratg67
- varav sockerarterg0,42
Fiberg7
Proteing9,9
Saltg0