Sega Dark Chocolate Chip Cookies med lätt knaprig yta, proppfulla med smak och 17% vit choklad. En förpackning ger 10 cookies.
Dessa Chocolate Chip Cookies är lika enkla att baka som att tycka om. Inga krångliga recept - addera bara vatten och smör. Smidigt, enkelt och otroligt gott!
Gör såhär (10 cookies):
1. Blanda mixen med 75 g smält avsvalnat smör och 1 msk vatten ordentligt med en slickepott. Justera med 1 msk vatten om smeten känns lite för torr.
2. Forma sen runda bollar med händerna. Det blir ca 10 st bollar.
3. Placera ut 5 bollar på varje plåt med bakplåtspapper. Lägg bollarna med de synliga chokladbitarna uppåt, då kommer chokladbitarna synas ordentligt när kakorna är gräddade. Grädda mitt i ugnen, 175°C (över & undervärme) i ca 10-12 min beroende på ugn.
4. Låt svalna helt på plåten, då de är väldigt mjuka när man tar ut dem. Förvara gärna i kylskåp för att behålla kakorna sega och mjuka.
Socker, vetemjöl, vita chokladbitar 17% (socker, mjölkpulver, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin)), vaniljarom), kakaopulver 4%, äggpulver, bakpulver (natriumbikarbonat), salt, potatisstärkelse, vaniljarom, vetemaltmjöl.
Energi | kJ | 2066 |
Energi | kcal | 494 |
Fett | g | 24 |
- varav mättat fett | g | 15 |
Kolhydrat | g | 63 |
- varav sockerarter | g | 43 |
Protein | g | 5,6 |
Salt | g | 1,3 |