Om oss

Kungsörnen har funnits sedan 1929 och är ett välkänt och omtyckt varumärke för pasta, mjöl, frysta produkter och olika typer av mat- och brödmixer.

Lantmännen Cerealia

Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför främst spannmålsbaserade produkter som mjöl, mjölmixer, gryn, müsli och pasta men även färdiglagade rätter. Produkterna marknadsförs under starka varumärken såsom AXA, Kungsörnen, GoGreen, Gyllenhammars och START!

Mer information om Lantmännen Cerealia hittar du på www.lantmannen.com/cerealia

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, har 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: http://lantmannen.com/om-lantmannen/