Tävla om en resa till Gotland med Kungsörnen

Kungsörnen ♥ Gotland. Det är därför vi är stolta över att lansera en svensk pasta gjord på 100% durumvete från Gotland. Det kanske inte låter så revolutionerande, men sanningen är at det är resultatet av 16 års omsorgsfull testodling och utveckling av flera dedikerade och orädda gotländska bönder.

Vi vill fira vår lansering genom en tävling som kan ge dig som vinner en resa med familjen till Gotland. Vi bjuder på en resa med båt till Gotland, där ni får njuta av tre nätters övernattning i en familjesvit på vackra Hallfreda Hotell med anor från 1300-talet. Dessutom ingår ett matlagningsevent med tillhörande middag på Stafva Restaurang.

Ni bjuds på frukost på hotellet och får följa med på rundtur på Stafva mejeri för att se deras mejeri, ysteri, glassproduktion, must- och ciderbryggeri. Dessutom finns tid att besöka rekommenderade oaser och upplevelseplatser inklusive shopping i Visby med besök på Visby Ostbutik.

Hur tävlar man?

Gotlandsodlad pasta

Att tävla är enkelt! Köp tre valfria förpackningar med Kungsörnens nya Pasta med durumvete från Gotland och svara på vilken typ av durumvete som vår Gotlandsodlade pasta innehåller, så har du chansen att vinna en resa och boende till Gotland (värde ca 30 000 SEK). Läs fullständiga regler för tävlingen här.

Fyll i ditt svar och dina kontaktuppgifter i formuläret längre ner på denna sida, så är du med och tävlar. Tävlingen pågår 8 maj till 20 augusti 2017. 

 

Fyll i formuläret för att vara med och tävla: