Kanelbullar möter

Kanelbullen är något av det svenskaste vi har och ett bakverk som de flesta har en relation till. Men idag är Sverige mycket mer än mormors kanelbullar: det är en blandning av fantastiska matkulturer, smaker och historier. Kanelbullensdag närmar sig med stormsteg och det är dags för vår älskade kanelbulle att ge sig ut och möte ännu fler nya spännande smaker!

 

Vi vill fortsätta hylla den fantastiska mångfald som finns i vårt land och till hjälp har vi tre välkända bloggprofiler. Roy Fares, Seoulsisters samt Sanne Josefson, har alla skapat varsitt recept där kanelbullen fått möta deras amerikanska, libanesiska och italienska ursprung.

 

Rösta på din favorit!

Vilken kanelbulle gillar du bäst? Rösta på Roy Fares, Seoulsisters samt Sanne Josefson genom att gilla deras bild på vår Facebooksida och/eller Instagramkonto. Din röst tillsammans med en provsmakarpanel från Kungsörnen avgör vem av bloggarna som vinner, som i sin tur blir belönad med XXX. Tävlingen pågår mellan den 2 - 10 oktober 2017, läs mer om tävlingsregler här. Bloggarnas recept finner du lite längre ner.

Smaka på bloggarnas recept och rösta på din favorit: