Teman - Bakning Visa alla

Påskens primörer och tårtor

Påskens primörer och tårtor

Påsken är en härlig vårhögtid som matmässigt förknippas med härliga primörer som nässlor, spenat och annat grönt som börjat visa s...

Surdegsbröd - sätt en surdeg!

Surdegsbröd - sätt en surdeg!

Prova att sätta din egen surdeg som du sedan kan baka bröd på, det är inte alls så svårt. Nybakat bröd finns att köpa nästan övera...

Semmelspecial

Semmelspecial

Semlan är ett av svenskarnas käraste bakverk. Och inte konstigt är det, en nygräddad bulle med kardemumma, fylld med slät mandelma...

Teman - Pasta Visa alla

Vår grönaste pasta!

Vår grönaste pasta!

För dig som vill kunna njuta av en riktigt god och lite grönare pasta lanserar vi nu vår nya linspasta – läs mer nedan! Linspasta ...

Svensk pasta – med durumvete från Gotland

Svensk pasta – med durumvete från Gotland

Svenskodlad pasta - efter 16 års testodling Det är med stolthet vi nu lanserar en högkvalitativ svensk pasta gjord på 100% durumve...

Pasta för både barn och vuxna

Pasta för både barn och vuxna

Middagar som alla i familjen äter. Att laga mat till en hel familj så alla blir nöjda och glada, kan vara en diger uppgift. I al...

Favorit!

Kungsörnen Play Visa alla

Mjölvänligt

Nu gör vi våra vetefält vänligare – så att du kan baka Mjölvänligt!

Lär dig spritsa rosor på en tårta med Kungsörnen

Spritsa vackra rosor enkelt på en hembakad tårta. Allt du behöver är en spritspåse och våra videoinstruktioner!

Tips på hur du spacklar en tårta med Kungsörnen

Grunden till att dekorera en tårta är att spackla den med grädde. Du gör det enklast med en palett, där du försiktigt stryker ut g...

Mat- & bakskolan Visa alla

Mjölguiden

Mjölguiden

Det finns många slags mjöl. Här kan du se vad de olika sorterna passar och används till – allt för att du ska lyckas extra bra i k...