Ta chansen och var med och tävla om en köksmaskin från SMEG, värde 5 995 SEK styck. Vi tävlar ut 8 st SMEG köksassistenter mellan 8/11 2021 till 19/1 2022.

Delta genom att följa nedan steg:

  1. Baka ditt bästa Kungsörnen-recept (se vår receptsida för tips)!
  2. Ta en bild av det du bakat med vår Kungsörnen 2 kg-mjöl med i bilden. Dela det på Instagram, inkludera hashtagen #KungsörnenVinter i bildtexten. OBS! Tänk på att din profil måste vara öppen för att vi ska kunna ta del av ditt tävlingsbidrag. Du kan lägga upp hur många tävlingsbidrag du vill!
  3. 8 vinnare kommer att väljas fram till den 19 januari 2022. Vi kontaktar dig direkt via @Kungsornen på Instagram.

Dessutom får du just nu även 20% hos SMEG på utvalda produkter med koden smegxkungsornen20 SMEG.se, gäller fram till 31/1 2022 (gäller inte på Dolce&Gabbana eller Toniton).

 

Personuppgifter

Lantmännen Cerealia kommer att behandla dina kontaktuppgifter och ditt tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen, vilket bl.a. inkluderar publicering av namne[t][n] på vinnaren av tävlingen och dess tävlingsbidrag. Tävlingsbidragen kan vidare komma att publiceras i annonser och annan reklam. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy på https://www.kungsornen.se/integritetspolicy/.

 

Tävlingsvillkor
För att tävla ska du vara bosatt i Sverige. Du måste vara över 18 år. Juryn består av Lantmännen Cerealia Kungsörnens marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till den 19 januari 2022 och de 8 vinnarna kontaktas personligen senast 31 januari 2022. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.