Ingredienser
4 portioner
Caesardressing
Sallad
1. Sätt ugnen på 175 grader. Om färsk kyckling används: Salta och peppra kycklingen och stek den gyllene i smör. För över till en ugnsfast form och baka i mitten av ugnen ca 25-30 min, eller tills kycklingen är genomtillagad. Låt vila några minuter och skär sedan i grova bitar. (Om färdiggrillad kyckling används: Ta bort köttet från benen och skär i grova bitar.)
2. Koka bönpastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet, tillsätt olivolja och låt svalna.
3. Stek baconet knaprigt i en torr stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
4. Finhacka vitlök, sardeller och kapris. Blanda samman alla ingredienser till dressingen i en skål. Smaka av med salt, peppar, citronsaft och kaprisspad.
5. Sila av och skölj bönorna. Skala löken och skiva tunt. Hacka tomaterna grovt. Riv romansalladen i grova bitar. Finhacka gräslöken.
6. Blanda samman pasta, lök, tomat, sallad och dressing. Häll upp i en fin skål eller på ett fat. Toppa med kyckling, bacon, gräslök och parmesan.
Smaklig måltid!