Durumvetemjöl

Ett mjöl som är malt av Durumvete, som är ett hårt veteslag med extra starkt protein. Används för bakning av hemgjord färskpasta och som inblandningsmjöl vid bakning av matbröd. Ger fina sydländska matbröd med gult, matigt inkråm och spröd, smakrik skorpa. Ett bra mjöl till italienska brödsorter, såsom Focaccia och Ciabatta

Innehållsdeklaration

Siktat durumvetemjöl

Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.

Nettovikt

1 kg

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ1450
Energi kcal340
Fett g2
- varav mättat fett g<0,4
Kolhydrat g66
- varav sockerarter g<0,3
Fiber g4,4
Protein g12
Salt g0