Glutenfritt bröd och bakning

För oss på Kungsörnen är det viktigt att glutenfri bakning ska vara lika enkelt som bakning med andra typ av mjöl. Därför har vi tagit fram två glutenfria mjölsorter för att underlätta för dig som älskar hembakade bröd och bakverk.

Glutenfritt mjöl för bröd, pizza och pannkakor

 

Glutenfritt mjöl för bröd, pizza och pannkakor

Perfekt för goda bröd, spröda pizzor, läckra bullar och frasiga pannkakor. En blandning av noga utvalda glutenfria ingredienser, bland annat mjöl av bondböna som som hjälper till att ge fin färg till dina bakverk och gör degen lättare att knåda. Allt för att göra din glutenfria bakning så rolig och enkel som möjligt. Just detta mjöl lämpar sig bäst för goda bröd, en tunt kavlad pizza eller frasiga pannkakor.

Glutenfritt mjöl för söta bakverk

 

Glutenfritt mjöl för söta bakverk 

Vårt glutenfria mjöl för söta bakverk är perfekt för mjuka kakor, spröda småkakor, en saftig sockerkaka eller en härlig tårta. Det består av en blandning av utvalda glutenfria ingredienser för att göra din glutenfria bakning så rolig och enkel som möjligt!

 

 

Baka med våra nya mjöl, du hittar recept nedan:

Den som väntar...

Glutenfria bröd smakar bäst om de får vila ett dygn innan de skivas upp och smöras.