Här hittar du recepten som hör våren till. Allt från härliga grova rågbröd under de kalla månaderna till primörer och påskrecept.
Här är ett recept på härligt spröda baguetter. Kungsörnen vetemjöl special ger extra luftiga bröd.
Fantastiska ciabattas som fått jäsa ordentligt för att utveckla den perfekta konsistensen och smaksatts med honung och havssalt!
Saftiga scones med citron och torkade blåbär passar lika bra till helgfrukost som till kvällsfikat. Filmjölken går att ersättas me...
Focaccian är som godast nybakad men den går även bra att frysa. Baka en stor som får brytas eller skär upp i bitar. Det går självk...
Ett fint och festligt bröd till påsk! När bröden svalnat är det bara att ta fram färgpennor och måla eller skriva namn på äggen.
Läcker focaccia med grön pesto, räcker till alla dina vänner.
Fina små gifflar som fylls med smörstekta äpplen och mandelmassa. Vill man snabba på bakandet går det bra att ersätta äpplena med ...
Vårt klassiska recept på Vetebullar/Kanelbullar/Vetebröd, samma recept som återfinns på våra vetemjöls-förpackningar! Receptet ger...
Sötsalt och knaprig smuldeg möter syrlig rabarber och kryddig kardemumma. Mängden socker som behövs varierar beroende på hur syrli...
En välsmakande klassiker. Variera gärna genom att byta ut eller blanda den rökta skinkan mot tärnad falukorv eller finskuren stekt...
En snabblagad paj med ett oemotståndligt knäckigt och sötsalt täcke. Blåbären kan ersättas med valfritt bär, eller varför inte äpp...
Ljuvlig päronpaj med en knäckig smuldeg. Använd gärna en tesil då du ska fördela små mängder malda kryddor över pajer eller bakver...
Härlig, snabblagad pastarätt gjord med nordiska råvaror som lax, dill och västerbottenost, tillsammans med vår egen havrepasta pro...
Ett saftigt börd med trevlig sötma och kryddighet. Förutom anis och fänkål är det även gott att smaksätta degen med kummin- eller ...
Vällagrad ost och timjan i smeten gör sconesen saftiga och smakrika. Prova gärna att byta ut timjanen mot fänkåls-, anis- eller ku...
En klassiker från det Italienska köket. Byt fläsket mot tärnad aubergine, så får du en vegetarisk Carbonara.
En vegetarisk och vårig spaghetti som passar som lyxig vardagsrätt eller imponerande bjudrätt.
Fräsch pastasallad med krämiga smaker från avokado och fårost.