Ingredienser

4 portioner

  • 340g (ca 10 dl) Kungsörnen Linspasta Fusilli
  • 1 liten rödlök
  • 1 bit (ca 10 cm) purjolök
  • 2 st avokado
  • 4 st tomater
  • 20 g ruccolasallad
  • Ca 200 g fårost

Dressing

  • ½–1 dl olivolja
  • 30 g rucolasallad
  • 1 litet knippe blandade kryddor t ex gräslök, koriander, basilika
  • Salt
  • Peppar

Pastasallad med avokado och fårost

Fräsch pastasallad med krämiga smaker från avokado och fårost.

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Mixa dressingen och blanda med ljummen pasta. Låt det kallna.

3. Skala och skiva löken tunt. Skölj och finstrimla purjolöken. Dela tomaterna och avokadon i mindre bitar. Blanda allt i den kalla pastan och tillsätt rucolasalladen.

4. Bryt osten i mindre bitar och strö över.