Tagliatelle med ruccola och kräftstjärtar

Ingredienser

4 portioner

  • 400 g Kungsörnen Prima Tagliatelle
  • 3–4 tomater
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 burk (360 g) kräftstjärtar
  • 1 knippe dill
  • 1 mogen avocado
  • 70–100 g rucolasallad

Spaghetti med ruccola och kräftstjärtar

Delikat pastarätt med en mild och krämig sås.

Så här tillagar du receptet (25 minuter):

1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.

2. Skålla och skala tomaterna. Skär dem i bitar.

3. Koka upp créme fraiche och dillfrö, låt sjuda ca 5 minuter under omrörning. Tillsätt tomatbitarna, koka upp. Blanda i honung, avrunna kräftstjärtar, klippt dill, urgröpt avocado och eventuellt en del av rucolan. Låt såsen bli varm och blanda i den nykokta pastan.

4. Servera rätten på en bädd av rucolasallad.