Rucolapasta med parmesan och papaya

Ingredienser

4

  • 340 g (ca 9 dl) Kungsörnen Havrepasta Penne
  • 100 g broccoli
  • 100 g grön sparris
  • 1–2 dl riven parmesanost
  • 20 g rucolasallad
  • 1 liten papaya

Dressing

  • 50 g rucolasallad
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1½ tsk flytande honung
  • 2 krm dragon, torkad
  • Salt, svartpeppar

Rucolapasta med parmesan och papaya

En fruktig pastasallad med skön örtighet.

Så här tillagar du receptet (15):

1. Koka pastan i ca 4 minuter. Lägg i broccolibuketter och sparris, och låt de koka med i ytterligare ca 5 minuter.
2. Häll av vattnet och kyl pastan och grönsakerna hastigt i kallt vatten. Blanda alla ingredienserna till salladen i en stor skål.
3. Mixa ingredienserna till dressingen och häll över salladen. Blanda försiktigt. Garnera med papayabitar och servera med ett gott bröd.