Snabb svamppasta med vitlök och vårlök

Ingredienser

4 portioner

  • 340 g (10 dl) Kungsörnen Penne Fullkorn
  • 300 g champinjoner eller annan valfri svampsort
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 vårlök
  • Persilja
  • Salt, peppar
  • Olivolja
  • 2 tsk smör
  • Riven parmesan

Snabb svamppasta med vitlök och vårlök

Snabbt recept på härlig svamppasta med vitlök och persilja.

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Rensa och dela svampen i mindre bitar. Hacka vitlöken fint. Skär vårlöken tunt.
Stek svampen tillsammans med vitlök i olja och smör. Salta och peppra. Blanda i persiljan och vårlöken.

3. Lägg upp svampen över pastan och servera med osten.