Recept på köttgryta med chili och pasta

Ingredienser

4

  • 340 g (ca 7 dl) Kungsörnen Bönpasta Fusilli
  • 400 g fläskkött
  • ½ dl soja
  • Smör eller margarin
  • 2 paprikor (röd och grön)
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 liten burk majskorn
  • Ev salt, svartpeppar

Läcker chiligryta med majs och paprika

Kryddig och smakrik pastarätt med pasta, kött, chilipulver och paprika - både värmande och mättande. Och gott så klart!

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Skär köttet i strimlor. Blanda det med sojan och låt stå ett par minuter. Skär paprikorna i bitar. Bryn köttet, tillsätt paprikabitar och låt dem fräsa med.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
3. Blanda i tomatpuré och chilipulver i grytan. Tillsätt grädde och låt det sjuda ca 5 minuter. Tillsätt majs mot slutet och smaka av med salt och peppar.
4. Servera med nykokt pasta.