Asiatisk pasta med kyckling och grönsaker

Ingredienser

4 portioner

  • 340 g Kungsörnen Spaghetti
  • 300 g kycklingfilé
  • 1–2 msk rapsolja
  • Salt, svartpeppar
  • 1 påse frysta wokgrönsaker
  • 1–2 krm chilipeppar
  • 1 tsk färskriven ingefära
  • 1 msk farinsocker
  • ½ tsk salt
  • 2½ dl lättcréme fraiche, kokbar
  • Färsk koriander

Asiatisk pasta med kyckling och grönsaker

Asiatiska smaker möter kungsörnens klassiska spaghetti.

Så här tillagar du receptet (20 minuter):

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Strimla kycklingen och stek den i olja. Krydda med salt och peppar.

3. Koka ur pannan med lite vatten. Fräs wokgrönsakerna hastigt i ny olja. Krydda med chilipeppar, ingefära, socker och salt.

4. Häll över créme fraiche och blanda i kycklingstrimlorna. Låt det hela bli riktigt varmt. Blanda i pastan eller servera den till.