Glutenfritt mjöl för bröd, pizza och pannkakor

Glutenfritt mjöl för bröd, pizza och pannkakor

En blandning av noga utvalda glutenfria ingredienser.

Vi på Kungsörnen har alltid haft en passion for bakning och bra råvaror. Den vill vi dela med oss av. Vi vill att alla, även de som inte tål eller undviker gluten, ska kunna njuta av gott bröd, en nybakad chokladkaka och spröda pannkakor.

Vi vill att även glutenfri bakning ska vara sprungen ur inspiration och skaparglädje. Därför har vi tagit fram ett sortiment av noggrant testade glutenfria mjöler och blandningar. De är av högsta kvalitet och noggrant provbakade. Välkommen till var värld av glutenfri bakglädje.

GLUTENFRITT MJÖL FÖR BRÖD, PIZZA OCH PANNKAKOR
Vårt glutenfria mjöl för bröd, pizza och pannkakor är noga utvecklat i vårt provbageri. Det består av en blandning av utvalda glutenfria ingrediensen Bland annat innehåller den mjöl av bondböna som som hjälper till att ge fin färg till dina bakverk och gör degen lättare att knåda. Allt för att göra din glutenfria bakning så rolig och enkel som möjligt.

Just detta mjöl lämpar sig bäst för goda bröd, en tunt kavlad pizza eller frasiga pannkakor. För söta bakverk väljer du vårt glutenfria mjöl för söt bakning som är speciellt framtagen för detta.

Innehållsdeklaration

Majsstärkelse, rismjöl, mjöl av bondböna (Vicia Faba), potatisstärkelse, psylliumfrömjöl, socker, förtjockningsmedel (E 415, E 464), havreflber*, mjölbehandlingsmedel (amylas). *Havrefiber innehåller mindre än 0,002 g gluten per 100 g, vilket gör att produkten kan märkas med glutenfritt.

Nettovikt

600 g

Näringsvärden (per 100 g)

Energi kJ1450
Energi kcal340
Fett g0,5
- varav mättat fett g0,1
Kolhydrat g78
- varav sockerarter g2,3
Fiber g4,1
Protein g4,8
Salt g<0,05